Pandekager

Disse små amerikanske pandekager er perfekte til en god brunch eller bare som tilbehør til eftermiddagskaffen på en efterårsdag. 

Pandekager med økologiske mandler

Disse små amerikanske pandekager er perfekte til en god brunch eller bare som tilbehør til eftermiddagskaffen på en efterårsdag. 

Ingredienser:

  • 2 1/2 dl mel
  • 2 1/2 dl mandelmælk (eller anden plantemælk fx soja, ris eller havre)
  • 1-2 spsk sukker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 æg
  • Kokosolie til stegning

Opskrift:

Bland først mel, sukker, salt og bagepulver. Tilsæt derefter mandelmælken under omrøring og pisk til sidst æggene i. Pisk dejen godt indtil der ikke er nogen klumper. 

Varm en pande med kokosolie og hæld langsomt dejen på. Hvis du hælder ligeså forsigtigt, kan du undgå at dejen flyder for meget ud. Steg 3-5 minutter på hver side.

Servér de nybagte pandekager med fx hakkede økologiske mandler, bananskiver, æbletern, friske bær, revet citron- eller appelsinskal og flydende honning.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto