Menu
Kurv 0

Mandelmælk

Hjemmelavet mandelmælk

Ingredienser:

Opskrift:

Hæld mandlerne i en blender sammen med 1 liter koldt vand. Hvis du har en slow juicer, kan du også med fordel lave din mandelmælk i den. Pulpen kan efterfølgende bruges i kager eller andet bagværk. Blend i ca. 3-5 minutter, til du har en helt hvid og fin mælk. Si mælken igennem et rent klæde eller en si.

Smag evt. mandelmælken til med en lille smule kanel eller vanilje.

Hvis du vil have mandelmælken mere eller mindre cremet, så kan du blot justere i forholdet mellem vand og mandler.

Mandelmælk kan opbevares i køleskab i 3-4 dage.


Del dette indlæg


Related Posts

  • Marcipan
    Marcipan

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 75 gram flormelis 1-2 spsk vand Opskrift: Den hjemmelavede marcipan er m...

  • Bagte tomater med mandler
    Bagte tomater med mandler

    Ingredienser: 3-4 tomater 1 håndfuld friske krydderurter (fx basilikum, rosmarin, timian og oregano) 1-2 fed hvidløg...

  • Grøn rispilaf
    Grøn rispilaf

    Ingredienser: 1 stk broccoli 1 fed hvidløg 4 dl vilde ris 2 dl kogte kikærter (eller fra dåse) 1 håndfuld bredbladet...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen