Menu
Kurv 0

Mandelmælk

Hjemmelavet mandelmælk

Ingredienser:

Opskrift:

Hæld mandlerne i en blender sammen med 1 liter koldt vand. Hvis du har en slow juicer, kan du også med fordel lave din mandelmælk i den. Pulpen kan efterfølgende bruges i kager eller andet bagværk. Blend i ca. 3-5 minutter, til du har en helt hvid og fin mælk. Si mælken igennem et rent klæde eller en si.

Smag evt. mandelmælken til med en lille smule kanel eller vanilje.

Hvis du vil have mandelmælken mere eller mindre cremet, så kan du blot justere i forholdet mellem vand og mandler.

Mandelmælk kan opbevares i køleskab i 3-4 dage.


Del dette indlæg


Related Posts

  • Ærtepesto med mandler
    Ærtepesto med mandler

    Ingredienser: 2 dl fine ærter 1 fed hvidløg (kan udelades) 1 dl økologiske mandler ½ dl økologisk ekstra jomfru oli...

  • Persillepesto
    Persillepesto

    Ingredienser: 1 stort bundt persille 0,5 dl økologiske mandler 1 fed hvidløg 1 spsk solsikkekerner 1-2 spsk økologi...

  • Æblecrumble med mandler
    Æblecrumble med mandler

    Ingredienser: 3 æbler 1 spsk kanel 3 spsk rørsukker 1 dl havregryn 1,5 dl finthakkede økologiske mandler 3-4 spsk k...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen