Mandelmælk

Mandelmælk er et dejligt og frisk alternativ til almindelig komælk. Prøv den rent eller bland den i smoothie og desserter

Hjemmelavet mandelmælk med økologiske mandler

Ingredienser:

Opskrift:

Hæld mandlerne i en blender sammen med 1 liter koldt vand. Hvis du har en slow juicer, kan du også med fordel lave din mandelmælk i den. Pulpen kan efterfølgende bruges i kager eller andet bagværk. Blend i ca. 3-5 minutter, til du har en helt hvid og fin mælk. Si mælken igennem et rent klæde eller en si.

Smag evt. mandelmælken til med en lille smule kanel eller vanilje.

Hvis du vil have mandelmælken mere eller mindre cremet, så kan du blot justere i forholdet mellem vand og økologiske mandler.

Mandelmælk kan opbevares i køleskab i 3-4 dage.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto