Ristede chilimandler
Chilimandler er en lækker snack, som kan serveres i selskab med en kold drink på lune sommeraftener. Prøv også at bruge chilimandlerne som topping på en grøn salat, eller ovenpå lune retter som for eksempel dhal.
Chilimandler er en lækker snack, som kan serveres i selskab med en kold drink på lune sommeraftener. Prøv også at bruge chilimandlerne som topping på en grøn salat, eller ovenpå lune retter som for eksempel dhal.
Ingredienser:
- 100 g økologiske mandler
- 1 spsk økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 1 lime (saft og skal)
- ½ tsk økologiske chiliflager
- 1 tsk havsalt
Hæld mandler, olivenolie, chiliflager og salt på en varm pande. Rist dem under omrøring i cirka 6-7 minutter.
Tag panden af blusset og hæld limesaft og revet limeskal over de ristede mandler. Lad mandlerne køle helt af inden servering.