Menu
Kurv 0

Ristede chilimandler

Ristede chilimandler

Chilimandler er en lækker snack, som kan serveres i selskab med en kold drink på lune sommeraftener. Prøv også at bruge chilimandlerne som topping på en grøn salat, eller ovenpå lune retter som for eksempel dhal.

Ingredienser:

Hæld mandler, olivenolie, chiliflager og salt på en varm pande. Rist dem under omrøring i cirka 6-7 minutter.

Tag panden af blusset og hæld limesaft og revet limeskal over de ristede mandler. Lad mandlerne køle helt af inden servering.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani