Ristede chilimandler
Chilimandler er en lækker snack, som kan serveres i selskab med en kold drink på lune sommeraftener. Prøv også at bruge chilimandlerne som topping på en grøn salat, eller ovenpå lune retter som for eksempel dhal.
Ingredienser:
- 100 g økologiske mandler
- 1 spsk økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 1 lime (saft og skal)
- ½ tsk økologiske chiliflager
- 1 tsk havsalt
Hæld mandler, olivenolie, chiliflager og salt på en varm pande. Rist dem under omrøring i cirka 6-7 minutter.
Tag panden af blusset og hæld limesaft og revet limeskal over de ristede mandler. Lad mandlerne køle helt af inden servering.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani