Menu
Kurv 0

Ajo Blanco – Andalusisk mandelsuppe

Ajo blanco

Ajo Blanco er en klassisk andalusisk mandelsuppe, der ligesom Gazpacho nydes helt kold på en varm sommerdag.

Ingredienser:

Opskrift:

Smut mandlerne ved at hælde kogende vand over dem, lad dem stå og køle lidt og smut dernæst skindet af dem. Opblød brødet i lidt af det kolde vand. De smuttede mandler blendes med brød, hvidløg, olivenolie og sherryeddike. Tilsæt herefter vandet lidt efter lidt, til suppen er tyk og cremet. Smag til med groft havsalt. Suppen stilles på køl i en time og serveres iskold, evt. med et par halverede grønne druer i og hakkede, ristede mandler på toppen.


Del dette indlæg


Related Posts

  • Bagekartofler med olivenolie (uden sølvpapir)
    Bagekartofler med olivenolie (uden sølvpapir)

    Ingredienser: 4 store kartofler 4 tsk havsalt 4 smørklatter ½ dl økologisk ekstra jomfruolivenolie Opskrift: Perfe...

  • Marcipan
    Marcipan

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 75 gram flormelis 1-2 spsk vand Opskrift: Den hjemmelavede marcipan er m...

  • Bagte tomater med mandler
    Bagte tomater med mandler

    Ingredienser: 3-4 tomater 1 håndfuld friske krydderurter (fx basilikum, rosmarin, timian og oregano) 1-2 fed hvidløg...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen