Menu
Kurv 0

Ajo Blanco – Andalusisk mandelsuppe

Ajo blanco

Ajo Blanco er en klassisk andalusisk mandelsuppe, der ligesom Gazpacho nydes helt kold på en varm sommerdag.

Ingredienser:

Opskrift:

Smut mandlerne ved at hælde kogende vand over dem, lad dem stå og køle lidt og smut dernæst skindet af dem. Opblød brødet i lidt af det kolde vand. De smuttede mandler blendes med brød, hvidløg, olivenolie og sherryeddike. Tilsæt herefter vandet lidt efter lidt, til suppen er tyk og cremet. Smag til med groft havsalt. Suppen stilles på køl i en time og serveres iskold, evt. med et par halverede grønne druer i og hakkede, ristede mandler på toppen.


Del dette indlæg


Related Posts


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen