Chia-knækbrød
Ingredienser:
- 1 dl økologiske chiafrø
- 4 dl blandede frø og kerner (fx græskarkerner, boghvedekerner, sesamfrø og hørfrø)
- 2 dl vand
- 2 spsk økologisk ekstra jomfru olivenolie
- 1 tsk havsalt
Opskrift:
Forvarm ovnen til 160 grader. Chiafrøene overhældes med vand i en skål for sig. Når det er blevet til en let geléagtig masse, blandes det sammen med de øvrige ingredienser. Massen fordeles på en bageplade i et jævnt lag og bages i ca. 1 time. Knækbrødene skæres/knækkes i passende størrelser og opbevares i en lufttæt beholder.
- Tags: Chiafrø, Økologisk olivenolie
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani