Chia pizza

Sund, lækker sprød pizzabund med chiafrø og boghvedmel

chia pizza med økologiske chiafrø

Ingredienser:

  • 60 ml økologiske chiafrø
  • 1,5 dl vand
  • 2-3 spsk økologisk ekstra jomfru olivenolie
  • 3 spsk boghvedemel (eller sigtet speltmel)
  • 1 tsk tørret oregano (kan udelades)
  • 1 spsk solsikkekerner
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1 tsk groft havsalt
  • Fyld: tomatsauce, tomater, champignoner, peberfrugt, løg, mozarella, gedeost, basilikum, etc. etc.

Opskrift:

Bland chiafrø, vand, olivenolie, boghvedemel, oregano og salt i en blender indtil det bliver til en tyk masse. Herefter blendes græskarkerner og solsikkekerner i dejen. Fordel dejen på en bageplade i ca. 1 cm tykkelse. Bag i ovnen ved 175 grader i ca. 30-40 minutter. Herefter tilføjes fyldet efter smag og pizzaen bages yderligere 5-10 minutter.

 

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto