Quinoa cookies med peanutbutter og chokolade
Ingredienser:
- 2,5 dl kogt quinoa
- 3 spsk ahornsirup eller honning
- 3 spsk peanutbutter
- 1 knivspids havsalt
- 1,5 dl havregryn
- 0,5 dl kokosmel
- 50 gram mørk chokolade
- 2-3 spsk økologisk olivenolie
Varm ovnen til 180 grader. Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Bland quinoa, havregryn, kokosmel, peanutbutter, ahornsirup, olivenolie og salt i en skål og blend med en stavblender, så ingredienserne bliver blandet godt sammen. Hak chokoladen groft og vend den i dejen. Fordel dejen på en bageplade i små portioner svarende til ca. en spiseskefuld pr. cookie. Tryk dem flade og bag dem i ca. 20 minutter til de er sprøde og gyldne. Lad dem køle godt af inden de serveres.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani