Quinoa cookies med peanutbutter og chokolade

Disse lækre cookies med quinoa er spist næsten lige så hurtigt som de er lavet. Og så kan de ovenikøbet spises med god samvittighed!

Quinoa cookies med økologisk quinoa

Ingredienser:

  • 2,5 dl kogt quinoa
  • 3 spsk ahornsirup eller honning
  • 3 spsk peanutbutter
  • 1 knivspids havsalt
  • 1,5 dl havregryn
  • 0,5 dl kokosmel
  • 50 gram mørk chokolade
  • 2-3 spsk økologisk olivenolie
Opskrift:

Varm ovnen til 180 grader. Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Bland quinoa, havregryn, kokosmel, peanutbutter, ahornsirup, olivenolie og salt i en skål og blend med en stavblender, så ingredienserne bliver blandet godt sammen. Hak chokoladen groft og vend den i dejen. Fordel dejen på en bageplade i små portioner svarende til ca. en spiseskefuld pr. cookie. Tryk dem flade og bag dem i ca. 20 minutter til de er sprøde og gyldne. Lad dem køle godt af inden de serveres.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto