Menu
Kurv 0

Mandelkonfekt med havsalt

Ingredienser:
  • 100 gram økologiske mandler
  • 150 gram mørk chokolade
  • Groft havsalt

Opskrift:

Fordel mandlerne på en bageplade og rist dem i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter. Rør lidt rundt undervejs, og hold godt øje med at de ikke brænder på. Mens mandlerne køler helt af, smelter du chokoladen i et vandbad.

Smelt derefter chokoladen i et vandbad. Når mandlerne er kølet ned vendes de sammen med den smeltede chokolade. Brug to spiseskeer til at lave små konfektbidder af mandlerne og læg dem på et stykke bagepapir. Drys herefter en lille smule groft havsalt over hver konfektbid.

Hvis du ønsker det, kan du hakke mandlerne groft efter de er ristet i ovnen. Du kan også erstatte havsalt med fx lakridspulver, kanel, frysetørrede bær eller ingefærpulver.


Del dette indlæg


Related Posts

  • Marcipan
    Marcipan

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 75 gram flormelis 1-2 spsk vand Opskrift: Den hjemmelavede marcipan er m...

  • Bagte tomater med mandler
    Bagte tomater med mandler

    Ingredienser: 3-4 tomater 1 håndfuld friske krydderurter (fx basilikum, rosmarin, timian og oregano) 1-2 fed hvidløg...

  • Grøn rispilaf
    Grøn rispilaf

    Ingredienser: 1 stk broccoli 1 fed hvidløg 4 dl vilde ris 2 dl kogte kikærter (eller fra dåse) 1 håndfuld bredbladet...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen