Menu
Kurv 0

Mandelkonfekt med havsalt

Ingredienser:

Opskrift:

Fordel mandlerne på en bageplade og rist dem i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter. Rør lidt rundt undervejs, og hold godt øje med at de ikke brænder på. Mens mandlerne køler helt af, smelter du chokoladen i et vandbad.

Smelt derefter chokoladen i et vandbad. Når mandlerne er kølet ned vendes de sammen med den smeltede chokolade. Brug to spiseskeer til at lave små konfektbidder af mandlerne og læg dem på et stykke bagepapir. Drys herefter en lille smule groft havsalt over hver konfektbid.

Hvis du ønsker det, kan du hakke mandlerne groft efter de er ristet i ovnen. Du kan også erstatte havsalt med fx lakridspulver, kanel, frysetørrede bær eller ingefærpulver.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani