Grønkålschips

Disse knasende sprøde og uimodståelige grønkålschips er et sundt og lækkert alternativ til almindelige chips.

Grønkålschips med økologisk olivenolie

Chipsene bliver knasende sprøde og er et sundt og lækkert alternativ til almindelige chips. De kan varieres med forskellige krydderier fx spidskommen, kanel eller lakridspulver eller du kan dryppe lidt citronsaft udover.

Ingredienser:

  • 400 gram grønkål
  • ½ dl olivenolie
  • Groft havsalt

Opskrift:

Grønkålen renses grundigt og bladene rives af de grove stængler som kasseres. Vend grønkålen i en skål med olivenolie. Sørg for at olien gnides godt ind i bladene. Fordel grønkålen i et tyndt lag på en bageplade og drys med flagesalt. De bages i ovnen i 10-15 minutter ved 170 grader. Hold øje med at de ikke bliver sorte, da de hurtigt brænder på. 

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto