Menu
Kurv 0

Tabouleh (Quinoasalat med krydderurter)

quinoa tabouleh

Tabouleh er en herlig frisk og smagfuld salat fra mellemøsten, som traditionelt laves med bulgur eller couscous. Denne variant med quinoa er dog mindst ligeså god, og så er den tilmed både sundere og uden gluten.

Ingredienser:

Opskrift:

Skyl quinoaen grundigt og kog i dobbelt så meget vand i ca 15 min. Lad dem trække under låg i 5 minutter. Persille og mynte hakkes groft og tomaterne skæres i mindre tern. Derpå vendes det hele sammen i en skål med den kogte quinoa, citronsaft og olivenolie. Smages til med salt og peber. Spis den sammen med humus og pitabrød eller som tilbehør til en hovedret. 


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen