Bananpandekager

Bananpandekager er en af vores morgenmadsfavoritter i weekenden, eller på hverdagsmorgener med ekstra god tid. Det smarte er, at det også er en god måde at få brugt modne bananer på. Faktisk smager pandekagerne allerbedst, hvis bananerne er godt modne og søde. Server de små pandekager toppet med hakkede nødder, honning, frisk frugt eller bær.

Bananpandekager

Bananpandekager er en af vores morgenmadsfavoritter i weekenden, eller på hverdagsmorgener med ekstra god tid. Det smarte er, at det også er en god måde at få brugt modne bananer på. Faktisk smager pandekagerne allerbedst, hvis bananerne er godt modne og søde.

Server de små pandekager toppet med hakkede nødder, honning, frisk frugt eller bær.

Ingredienser:

Alle ingredienser på nær chiafrø blendes i en blender eller med en elpisker. Chiafrøene røres godt ind i massen. Lad det stå og trække i 10-15 minutter, til chiafrøene er begyndt at suge væden til sig.

Steg pandekagerne gyldne ved middel varme og server straks. 

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto