Bananpandekager
Bananpandekager er en af vores morgenmadsfavoritter i weekenden, eller på hverdagsmorgener med ekstra god tid. Det smarte er, at det også er en god måde at få brugt modne bananer på. Faktisk smager pandekagerne allerbedst, hvis bananerne er godt modne og søde.
Server de små pandekager toppet med hakkede nødder, honning, frisk frugt eller bær.
Ingredienser:
- 2 spsk økologiske chiafrø
- 2 modne bananer
- 2 ½ dl mandelmælk
- 1 æg
- 1 spsk økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 1 vaniljestang
- 50 g havregryn
- 1 knivspids havsalt
Alle ingredienser på nær chiafrø blendes i en blender eller med en elpisker. Chiafrøene røres godt ind i massen. Lad det stå og trække i 10-15 minutter, til chiafrøene er begyndt at suge væden til sig.
Steg pandekagerne gyldne ved middel varme og server straks.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani