Menu
Kurv 0

Blomkålssalat med hasselnødder og appelsin

Blomkålssalat med appelsin og hasselnødder

Denne blomkålssalat er en simpel og lækker ret, der egner sig perfekt som tilbehør til stort set alle hovedretter. Blomkålen rives på et rivejern og blandes med en god olivenolie, appelsinskal, oliven og ristede hasselnødder. Blomkålssalat er et fremragende alternativ til fx couscous, bulgur eller ris da den mætter rigtig godt, men uden at blive for tung. Og til de kålforskrækkede kan vi afsløre, at den nærmest ikke smager af blomkål på denne måde, så alle kan være med.

Ingredienser:

Opskrift:

Tænd ovnen på 150 grader og rist hasselnødderne i ca. 5-10 minutter. Hold godt øje med dem, så de ikke bliver sorte. Hæld de varme hasselnødder over i et viskestykke og lad dem køle af. Når de er afkølet gnubbes de grundigt i viskestykket, så den brune hinde falder af.

Riv blomkålen på et groft rivejern eller i en foodprocessor. Hak persillen og hasselnødderne groft og vend dem og de øvrige ingredienser i blomkålen. Smag til med salt og peber.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani