Bønnesalat

Denne bønnesalat smager skønt og gør sig helt perfekt som tilbehør til lune retter. Server den også gerne helt enkelt i selskab med et godt stykke brød dyppet i vores ekstra jomfruolivenolie.

Bønnesalat

Denne bønnesalat smager skønt og gør sig perfekt som tilbehør til lune retter. Server den også gerne helt enkelt i selskab med et godt stykke brød dyppet i vores ekstra jomfruolivenolie.

Ingredienser til bønnesalat:

  • 200 g grønne bønner
  • ½ rødløg
  • 100 g cherrytomater
  • 1 peberfrugt
  • ½ agurk
  • 1 håndfuld pinjekerner
  • 2 spsk kapers

Ingredienser til dressing:

Hæld kogende vand over de grønne bønner og lad dem stå i nogle minutter. Lad dem dryppe af i en si og hak dem i mindre stykker, når de er afkølet.

Tomater, agurk, peberfrugt og rødløg skæres i mindre stykker og blandes sammen med bønner og kapers. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten.

Rist pinjekernerne på en pande til de er gyldne, og drys dem henover salaten ved servering.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto