Menu
Kurv 0

Cashewmælk

Cashewmælk med økologiske cashewnødder

Cashewmælk er dejlig cremet og kan bruges i the eller kaffe, på morgenmaden, i en smoothie eller en milkshake, på grøden eller bare til at drikke rent. Du kan gøre mælken mere cremet ved at tilsætte lidt mindre vand.

Ingredienser:
  • 2 dl cashewnødder
  • 1 liter vand
  • Evt. et par dadler eller en vaniljestang til at søde med

Fremgangsmåde:

Sæt cashewnødderne i blød natten over.

Hæld udblødningsvandet fra og kom økologisk cashewnødder og en liter vand i blenderen. Du kan evt. tilsætte et par dadler eller kornene fra en vaniljestang, hvis du gerne vil have en lidt sødere mælk.

Blend i 2-3 minutter til du har en fin hvid mælk. Hvis du ønsker det, kan du si mælken igennem et klæde eller en si, så du slipper helt for bundfald.

Hæld mælken på en flaske og opbevar på køl i 4-5 dage.


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen