Dadelkugler a la romkugler
Romkugler leder tankerne hen på søndagsture til bageren og hyggestunder med dem, vi holder af.
Her har vi lavet en version af de klassiske romkugler med dadler. Opskriften indeholder naturligvis både kakao, hindbærmarmelade og romsmag - helt som romkugler skal!
Ingredienser til 16 små romkugler:
- 200 g økologiske Deglet Nour dadler
- 1 dl finvalsede havregryn
- 1 spsk kakaopulver
- 1 spsk hindbærmarmelade
- 1 tsk romessens
- Kokosmel til pynt
Blend alle ingredienser i en foodprocessor eller blender, indtil konsistensen er ensartet. Form romkugledejen til små, mundrette kugler og rul dem i kokos.
Opbevar kuglerne på køl - så holder de sig bedst.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani