Grønkålspesto

Denne grønkålspesto er helt perfekt som dyppelse til tapas, på pizza eller smurt i en sandwich. Vi bruger den også gerne vendt i farverige salater med for eksempel hokkaido, quinoa og tranebær.

Grønkålspesto

Denne grønkålspesto er helt perfekt som dyppelse til tapas, på pizza eller smurt i en sandwich. Vi bruger den også gerne vendt i farverige salater med for eksempel hokkaido, quinoa og tranebær.

Ingredienser:

Rist mandlerne på en pande eller i ovnen ved 150 grader til de er gyldne i farven. Skyl og rib grønkålsstænglerne.

Blend grønkål, mandler, hvidløg og bronzefennikel i et minuts tid og tilsæt derefter langsomt olivenolien, mens der blendes videre. Til sidst smages pestoen til med æblecidereddike, salt og peber.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto