Menu
Kurv 0

Grønkålspesto

Grønkålspesto

Denne grønkålspesto er helt perfekt som dyppelse til tapas, på pizza eller smurt i en sandwich. Vi bruger den også gerne vendt i farverige salater med for eksempel hokkaido, quinoa og tranebær.

Ingredienser:

Rist mandlerne på en pande eller i ovnen ved 150 grader til de er gyldne i farven. Skyl og rib grønkålsstænglerne.

Blend grønkål, mandler, hvidløg og bronzefennikel i et minuts tid og tilsæt derefter langsomt olivenolien, mens der blendes videre. Til sidst smages pestoen til med æblecidereddike, salt og peber.


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani