Grønkålspesto
Denne grønkålspesto er helt perfekt som dyppelse til tapas, på pizza eller smurt i en sandwich. Vi bruger den også gerne vendt i farverige salater med for eksempel hokkaido, quinoa og tranebær.
Ingredienser:
- 4 stængler grønkål
- 75 g økologiske mandler
- 1 fed hvidløg
- 1 dl økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 2 spsk økologisk æblecidereddike
- 1 håndfuld bronzefennikel (kan udelades)
- Salt og peber
Rist mandlerne på en pande eller i ovnen ved 150 grader til de er gyldne i farven. Skyl og rib grønkålsstænglerne.
Blend grønkål, mandler, hvidløg og bronzefennikel i et minuts tid og tilsæt derefter langsomt olivenolien, mens der blendes videre. Til sidst smages pestoen til med æblecidereddike, salt og peber.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani