Pesto med macadamianødder
Ingredienser:
- 2 potter basilikum (ca. 40 gram i alt)
- 30 gram Macadamia nødder
- 1 dl olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- Groft havsalt
Tænd ovnen på 150 grader. Sæt Macadamianødderne direkte ind og lad dem blive til de er gyldenbrune. Hold godt øje med at de ikke bliver brændte.
Klip basilikumbladene af planten og kom dem i blenderen sammen med de ristede økologiske macadamia nødder. Du kan sagtens bruge både blade og stilke. Hæld olien i lige så stille mens der køres rundt.
Smag til med salt og citronsaft og tilsæt evt. en smule ekstra økologisk olivenolie, hvis du gerne vil have en mere flydende konsistens.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani