Pimientos de padrón
Ingredienser:
- 200 g små grønne padrón peberfrugter
- 3 kviste timian
- 1 spsk Læsø flagesalt
- Økologisk ekstra jomfruolivenolie (til stegning)
Opskrift:
Steg peberfrugterne på en brandvarm pande i rigeligt med olivenolie. Sørg for at der ikke er vand på peberfrugterne, så du undgår at olivenolien sprutter.
De skal have ca. 3-5 minutter og må gerne blive let brændte i kanterne.
Pluk bladene af timiankvistene, og kom dem i en morter sammen med en skefuld salt. Rør det godt sammen i morteren og drys timiansaltet henover de varme peberfrugter ved servering.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani