Pistaciepesto
Pistaciepesto er en klassisk siciliansk udgave af den velkendte basilikumpesto. Pistacienødderne giver en skøn smag og pestoen kan spises til pastaretter eller på bruschetta.
Ingredienser:
- 100 g økologiske pistacienødder uden skal
- 30 g økologiske macadamianødder
- 3/4 dl økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 1 lille fed hvidløg (kan udelades)
- 1 håndfuld frisk basilikum (kan udelades)
- 2 tsk æblecidereddike eller citronsaft
- Groft havsalt
Opskrift:
Alle ingredienserne kommes i en blender og blendes til du har en ensartet masse. Smag til med salt.
Hæld pestoen på et glas og opbevar den på køl i 4-5 dage.
Du kan spise pistaciepestoen til pasta eller som tilbehør til en hovedret.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani