Menu
Kurv 0

Stikkelsbærtærte med mandler

Stikkelsbærtærte

En skøn sommerlig tærte med en dejlig syrlighed fra stikkelsbærrene. Tærten kan laves med alle slags friske bær eller frosne bær fra fryseren.

Ingredienser:

Tænd ovnen på 180 grader. 

Start med at piske æg og sukker til det bliver luftigt. Tilsæt langsomt olivenolien mens der piskes. 

Hak mandler og kokosflager til mel. Der må gerne være lidt grove stykker i mellem til at give tærten lidt bid. I en skål blandes nu mandel- og kokosmelet med alle de øvrige tørre ingredienser. Rør derefter æggeblandingen sammen med de tørre ingredienser og revet citronskal.

Hæld blandingen i en tærte- eller springform og hæld stikkelsbærrene henover. Pres dem lidt ned i dejen. Når tærten hæver i ovnen, vil bærrene synke helt ned i dejen.

Bag tærten i 35-40 minutter. 


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani