Stikkelsbærtærte med mandler

Stikkelsbærtærte

En skøn sommerlig tærte med en dejlig syrlighed fra stikkelsbærrene. Tærten kan laves med alle slags friske bær eller frosne bær fra fryseren.

Ingredienser:

Tænd ovnen på 180 grader. 

Start med at piske æg og sukker til det bliver luftigt. Tilsæt langsomt olivenolien mens der piskes. 

Hak mandler og kokosflager til mel. Der må gerne være lidt grove stykker i mellem til at give tærten lidt bid. I en skål blandes nu mandel- og kokosmelet med alle de øvrige tørre ingredienser. Rør derefter æggeblandingen sammen med de tørre ingredienser og revet citronskal.

Hæld blandingen i en tærte- eller springform og hæld stikkelsbærrene henover. Pres dem lidt ned i dejen. Når tærten hæver i ovnen, vil bærrene synke helt ned i dejen.

Bag tærten i 35-40 minutter. 

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto