Kartoffel-jordskokkesuppe
Ingredienser:
- 500 g kartofler
- 500 g jordskokker
- 1 løg
- 1 spsk økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 cm revet ingefær
- 2 dl kokosmælk
- 1 liter grøntsagsbouillon
- Evt. chiliflager
- Salt og peber
Opskrift:
Skær kartofler og jordskokker i små tern. Pil og hak løget. Svits løget i en gryde med økologisk olivenolie og tilsæt kartofler, jordskokker, presset hvidløg og ingefær. Svits et øjeblik og hæld derefter bouillon på. Kog under låg i 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Tilsæt kokosmælk og chiliflager og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.
- Tags: Økologisk olivenolie
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani