Speltboller med chiafrø

Dejlige hjemmebagte speltboller med chiafrø

Speltboller med økologiske chiafrø

Ingredienser:

Opskrift:

Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt derefter chiafrø, solsikkekerner, olie og salt. Herefter røres speltmelet i lidt ad gangen. Dejen skal være lind og behøver ikke æltning med hænderne. Lad dejen hæve under et fugtigt klæde i 1 time. Brug derefter to skeer til at sætte bollerne på en bageplade, da dejen stadig er meget våd. Lad bollerne hæve yderligere 30 minutter og bag dem herefter i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter.

Vær med i en fælles bestilling på økologiske chiafrø - skriv dig op her

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto