Speltboller med chiafrø
Ingredienser:
- 50 gram økologiske chiafrø
- 350 gram speltmel
- 50 gram solsikkekerner
- 5 dl vand
- 1 spsk økologisk olivenolie
- 25 gram gær
- 1 tsk havsalt
Opskrift:
Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt derefter chiafrø, solsikkekerner, olie og salt. Herefter røres speltmelet i lidt ad gangen. Dejen skal være lind og behøver ikke æltning med hænderne. Lad dejen hæve under et fugtigt klæde i 1 time. Brug derefter to skeer til at sætte bollerne på en bageplade, da dejen stadig er meget våd. Lad bollerne hæve yderligere 30 minutter og bag dem herefter i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter.
Vær med i en fælles bestilling på økologiske chiafrø - skriv dig op her
- Tags: Chiafrø, Økologisk olivenolie
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani