Menu
Kurv 0

Persillepesto

Persillepesto med mandler

Ingredienser:

Opskrift:

Rist mandlerne på en tør pande til de bliver let brune. Lad mandlerne køle en smule af og blend derefter alle ingredienserne i en foodprocessor eller med en stavblender. Du kan lave en mere grov eller fin version alt efter din foretrukne smag. 

Spis pestoen på et stykke brød, på din pasta eller salat, eller brug den som dyppelse til grøntsagsstænger.


Del dette indlæg


Related Posts

  • Chokoladebrud
    Chokoladebrud

    Mums! Denne blanding af de søde glaserede mandler og havsalt smager fantastisk. Saltet fremhæver faktisk den søde sma...

  • Granola med quinoa og chiafrø
    Granola med quinoa og chiafrø

    Ingredienser: 3 dl havregryn 1 dl økologiske hakkede valnødder eller mandler 1 dl økologisk quinoa ½ dl økolog...

  • Saltede mandler med havsalt
    Saltede mandler med havsalt

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 5 spsk havsalt 2,5 dl kogende vand Opskrift: Opløs saltet i det kogende ...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen