Menu
Kurv 0

Persillepesto

Persillepesto med mandler

Ingredienser:

Opskrift:

Rist mandlerne på en tør pande til de bliver let brune. Lad mandlerne køle en smule af og blend derefter alle ingredienserne i en foodprocessor eller med en stavblender. Du kan lave en mere grov eller fin version alt efter din foretrukne smag. 

Spis pestoen på et stykke brød, på din pasta eller salat, eller brug den som dyppelse til grøntsagsstænger.

Ps. Mangler du mandler?
Vær med i vores fællesbestilling på økologiske mandler
her


Del dette indlæg


Related Posts

  • Marcipan
    Marcipan

    Ingredienser: 300 gram økologiske mandler 75 gram flormelis 1-2 spsk vand Opskrift: Den hjemmelavede marcipan er m...

  • Bagte tomater med mandler
    Bagte tomater med mandler

    Ingredienser: 3-4 tomater 1 håndfuld friske krydderurter (fx basilikum, rosmarin, timian og oregano) 1-2 fed hvidløg...

  • Grøn rispilaf
    Grøn rispilaf

    Ingredienser: 1 stk broccoli 1 fed hvidløg 4 dl vilde ris 2 dl kogte kikærter (eller fra dåse) 1 håndfuld bredbladet...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen