Menu
Kurv 0

Persillepesto

Persillepesto med mandler

Ingredienser:

Opskrift:

Rist mandlerne på en tør pande til de bliver let brune. Lad mandlerne køle en smule af og blend derefter alle ingredienserne i en foodprocessor eller med en stavblender. Du kan lave en mere grov eller fin version alt efter din foretrukne smag. 

Spis pestoen på et stykke brød, på din pasta eller salat, eller brug den som dyppelse til grøntsagsstænger.


Del dette indlæg


Related Posts

  • Ærtepesto med mandler
    Ærtepesto med mandler

    Ingredienser: 2 dl fine ærter 1 fed hvidløg (kan udelades) 1 dl økologiske mandler ½ dl økologisk ekstra jomfru oli...

  • Mandelmælk
    Mandelmælk

    Ingredienser: 150 gram økologiske mandler 1 liter vand Opskrift: Læg mandlerne i blød og lad dem stå i køleskabet ...

  • Æblecrumble med mandler
    Æblecrumble med mandler

    Ingredienser: 3 æbler 1 spsk kanel 3 spsk rørsukker 1 dl havregryn 1,5 dl finthakkede økologiske mandler 3-4 spsk k...


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen