Pistaciekugler
Disse grønne pistaciekugler er både en fryd for øjet og for ganen. De smager skønt og er perfekte som en lille eftermiddagssnack eller som et dekorativt indslag til aftenkaffen.
Ingredienser:
Antal: 12-14 stk
- 100 g økologiske pistacienødder uden skal (du kan enten bruge saltede eller usaltede)
- 50 g dadler
- 2 spsk økologiske chiafrø
- 2 spsk mandelsmør (se opskrift her)
- 1/2 spsk kokosolie
- 2 spsk vand
- Ekstra pistacienødder til pynt
Opskrift:
Dadlerne udblødes i kogende vand i ca. 30 minutter. Derefter hakkes alle ingredienserne i en minihakker eller foodprocessor. Du kan evt. tilsætte lidt vand eller en lille skefuld kokosolie, hvis massen ikke er lind nok. Når du har en ensartet masse trilles massen til små mundrette kugler og rulles efterfølgende i finthakkede økologiske pistacienødder.
Sæt pistaciekuglerne på køl i en halv times tid inden de nydes sammen med en god kop kaffe eller te.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani