Menu
Kurv 0

Pistaciekugler

Pistaciekugler

Disse grønne pistaciekugler er både en fryd for øjet og for ganen. De smager skønt og er perfekte som en lille eftermiddagssnack eller som et dekorativt indslag til aftenkaffen. 

Ingredienser:

Antal: 12-14 stk

Opskrift:

Dadlerne udblødes i kogende vand i ca. 30 minutter. Derefter hakkes alle ingredienserne i en minihakker eller foodprocessor. Du kan evt. tilsætte lidt vand eller en lille skefuld kokosolie, hvis massen ikke er lind nok. Når du har en ensartet masse trilles massen til små mundrette kugler og rulles efterfølgende i finthakkede pistacienødder.

Sæt pistaciekuglerne på køl i en halv times tid inden de nydes sammen med en god kop kaffe eller te.


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen