Menu
Kurv 0

Quinoasalat med bagt broccoli

Quinoasalat med broccoli

Ingredienser:

Opskrift

Varm ovnen op til 200 grader. Skær broccolien i mindre mundrette stykker. Vend broccolien i en skål med 1-2 spsk olivenolie og salt og peber. Fordel broccolien på en bageplade og bag i 10-15 minutter. Skyl quinoaen godt og kog i 4 dl vand i ca. 10-15 minutter. Lad stå under låg i ca. 5 minutter, efter at det eventuelt overskydende vand er hældt fra. Rist mandlerne på en tør pande med en lille smule salt til de er sprøde. Quinoa og broccoli vendes sammen med et presset fed hvidløg og toppes med de ristede mandler, lidt olivenolie og citronsaft.

Opskriften kan varieres med alle de grøntsager du lige har ved hånden, og retten smager skønt både kold og varm.

 


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen