Quinoasalat med bagt broccoli

Enkel og lækker salat med quinoa og broccoli. Opskriften kan varieres med alle de grøntsager du lige har ved hånden, og retten smager skønt både kold og varm.

Quinoasalat med broccoli og økologisk Quinoa

Ingredienser:

Opskrift

Varm ovnen op til 200 grader. Skær broccolien i mindre mundrette stykker. Vend broccolien i en skål med 1-2 spsk olivenolie og salt og peber. Fordel broccolien på en bageplade og bag i 10-15 minutter. Skyl quinoaen godt og kog i 4 dl vand i ca. 10-15 minutter. Lad stå under låg i ca. 5 minutter, efter at det eventuelt overskydende vand er hældt fra. Rist mandlerne på en tør pande med en lille smule salt til de er sprøde. Quinoa og broccoli vendes sammen med et presset fed hvidløg og toppes med de ristede mandler, lidt økologisk olivenolie og citronsaft.

Opskriften kan varieres med alle de grøntsager du lige har ved hånden, og retten smager skønt både kold og varm.

 

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto