Menu
Kurv 0

Rabarbertærte

Rababertærte

Ingredienser:

Tærtedej:

  • 300 g mel
  • 75 g rørsukker
  • 200 g blødt smør

Fyld:

Opskrift:

Start med at lave tærtedejen. Ælt mel, smør og sukker sammen til en ensartet masse. Lad dejen hvile i en halv times tid i køleskabet. Tag ca. 2/3 dele af dejen fra til bunden. Tryk derefter dejen ned i et smurt tærtefad og forbag den i ovnen i ca. 10 minutter ved 170 grader.

Imens laves fyldet. Rens rabarberne og skær dem i tern. Hak mandlerne fint eller groft, som du foretrækker det. Pisk æg, sukker og vanilje til det er luftigt. Riv marcipanen på et groft rivejern og vend det forsigtigt i blandingen. Fordel massen ud over dejen og fordel rabarberstykkerne ovenpå massen. Drys efterfølgende med de hakkede mandler. Rul den sidste 1/3 af dejen ud og skær i strimler, som fordeles øverst på tærten. 

Tærten bages i ovnen i ca. 30 minutter ved 170 grader.

Ps. Mangler du mandler?
Du kan købe vores økologiske mandler her

Related Posts

  • Koldskålscrunch med mandler
    Koldskålscrunch med mandler

    Der findes intet så godt som en kølig skål koldskål på en varm sommerdag. Men er du træt af de sædvanlige kammerjunke...

  • Chokoladebrud
    Chokoladebrud

    Mums! Denne blanding af de søde glaserede mandler og havsalt smager fantastisk. Saltet fremhæver faktisk den søde sma...

  • Granola med quinoa og chiafrø
    Granola med quinoa og chiafrø

    Ingredienser: 3 dl havregryn 1 dl økologiske hakkede valnødder eller mandler 1 dl økologisk quinoa ½ dl økologiske ...


← Ældre indlæg

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani