Menu
Kurv 0

Ramsløgspesto

Ramsløgspesto med økologiske hasselnødderIngredienser:

Opskrift:

Start med at riste hasselnødderne i ovnen ved 150 grader i ca. 5-10 minutter. Hold godt øje med dem, så de ikke brænder på. Du kan også riste dem på panden, men de bliver mere ens i ovnen. 

Læg hasselnødderne i et rent viskestykke og gnub de løse skaller af.

Blend derpå nødder og ramsløg groft og tilsæt derefter olivenolien i en fin stråle under omrøring. Smag til sidst til med salt, peber, citron og økologisk æblecidereddike. Du kan også blende alle ingredienser godt sammen i en foodprocessor, hvis du ønsker en mere ensartet masse og pesto. 

Smagen ramsløgsbladene kan variere en del i forhold til størrelse og høsttidspunkt, hvis pestoen er for kraftig til din smag, så kan du halvere mængden af ramsløg til 50 gram. 

Tip: Du kan også bruge fx pinjekerner, mandler, valnødder, cashewnødder, pekannødder eller andre nødder til denne pesto. Du behøver ikke nødvendigvis riste nødderne, men det giver lidt ekstra smag, hvis du har tid og lyst til det. Vi er selv vilde med både saltmandler og pekannødder i ramsløgspestoen, men vi veksler ofte mellem forskellige nødder fra gang til gang. 


← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her.

De varmeste hilsner,
Natascha & Jesper
Gyldendahl Colombani