Menu
Kurv 0

Cremet græskarsuppe

Græskarsuppe

Ingredienser:

  • 1 hokkaidogræskar
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk økologisk ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 håndfuld græskarkerner
  • Saft af ½ citron
  • Havsalt og friskkværnet peber

Opskrift:

Rens græskarret og skær det i mellemstore stykker. Skrællen kan beholdes på, den bliver helt mør når den koges. Løget hakkes i grove tern og svitses i olivenolie til de er blanke. Græskartern og hvidløg tilsættes sammen med krydderier. Rør rundt et par minutter og hæld derefter grøntsagsbouillon på. Lad simre i ca. 20 minutter. Blend suppen og smag til med citronsaft, salt og peber. Hæld lidt olivenolie henover suppen og drys en lille håndfuld ristede græskarkerner henover.


Del dette indlæg



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Tip om Colombani.dk:
Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser.

De varmeste hilsner,
Natascha Colombani &
Jesper Gyldendahl Christensen