Cremet græskarsuppe

En skøn og cremet græskarsuppe til en kold efterårsdag

Græskarsuppe med økologisk olivenolie

Ingredienser:

  • 1 hokkaidogræskar
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk økologisk ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 håndfuld græskarkerner
  • Saft af ½ citron
  • Havsalt og friskkværnet peber

Opskrift:

Rens græskarret og skær det i mellemstore stykker. Skrællen kan beholdes på, den bliver helt mør når den koges. Løget hakkes i grove tern og svitses i olivenolie til de er blanke. Græskartern og hvidløg tilsættes sammen med krydderier. Rør rundt et par minutter og hæld derefter grøntsagsbouillon på. Lad simre i ca. 20 minutter. Blend suppen og smag til med citronsaft, salt og peber. Hæld lidt olivenolie henover suppen og drys en lille håndfuld ristede græskarkerner henover.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto