Granola med quinoa og chiafrø
Ingredienser:
- 3 dl havregryn
- 1 dl økologiske hakkede valnødder eller mandler
- 1 dl økologisk quinoa
- ½ dl økologiske chiafrø
- ½ dl økologiske græskarkerner
- ½ dl økologiske solsikkekerner
- ½ tsk havsalt
- 3 spsk flydende honning
- 1 spsk økologisk ekstra jomfru olivenolie
- 1 håndfuld tørrede tranebær
Opskrift:
Det er ikke nødvendigt at koge quinoaen til denne opskrift. Skyl blot quinoaen meget grundigt og lad den dryppe rigtigt godt af. Bland alle de tørre ingredienser på nær tranebær sammen i en skål. Opløs honningen i en lille kasserolle og tilsæt olivenolie. Hæld det derefter ud over de tørre ingredienser. Rør godt rundt og spred blandingen ud på en bageplade. Kom det i ovnen ved ca. 150 grader i 10-15 minutter. Rør rundt ca. hver 5 minut, så det ikke brænder på. Når granolaen er kølet af blandes de økologiske tørrede tranebær i.
Brug granolaen som en lækker, sprød müesli eller som en sund snack. Opbevar granolaen i en lufttæt beholder.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani