Granola med quinoa og chiafrø

Denne granola med quinoa og chiafrø er en lækker, sprød müesli eller blot en sund snack.

Granola med økologisk quinoa

Ingredienser:

Opskrift:

Det er ikke nødvendigt at koge quinoaen til denne opskrift. Skyl blot quinoaen meget grundigt og lad den dryppe rigtigt godt af. Bland alle de tørre ingredienser på nær tranebær sammen i en skål. Opløs honningen i en lille kasserolle og tilsæt olivenolie. Hæld det derefter ud over de tørre ingredienser. Rør godt rundt og spred blandingen ud på en bageplade. Kom det i ovnen ved ca. 150 grader i 10-15 minutter. Rør rundt ca. hver 5 minut, så det ikke brænder på. Når granolaen er kølet af blandes de økologiske tørrede tranebær i.

Brug granolaen som en lækker, sprød müesli eller som en sund snack. Opbevar granolaen i en lufttæt beholder.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto