Romesco sauce

Romesco sauce er en smagfuld dip, som laves på peberfrugter og tomater. Saucen smager skønt, hvad end du vælger at bruge den i en sandwich eller serverer den sammen med grillretter, stegte grøntsager eller til tapas. Saucen kan også sagtens bruges som en pastasauce toppet med friske krydderurter.

Romesco sauce

Romesco sauce er en smagfuld dip, som laves på peberfrugter og tomater. Saucen smager skønt, hvad end du vælger at bruge den i en sandwich eller serverer den sammen med grillretter, stegte grøntsager eller til tapas. Saucen kan også sagtens bruges som en pastasauce toppet med friske krydderurter.

Ingredienser:

Sæt ovnen på grill ved 200 grader.

Læg de hele peberfrugter på en bageplade og bag dem i cirka 20 minutter. Vend dem undervejs, så de bliver bagt hele vejen rundt. Når skindet på peberfrugterne begynder at blive sort, skal de tages ud af ovnen.

Dæk peberfrugterne med et viskestykke og lad dem køle ned. Efter et par minutter kan du nemt pille skindet af.

Rist mandlerne på en pande til de er let gyldne. Halvér peberfrugterne og fjern stilk og kerner.

Skær peberfrugterne i grove stykker og kom dem i blenderen sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.

© 2025 Colombani, Alle rettigheder haves

      Log in

      Har du glemt dit password?

      Ønsker du at oprette en konto?
      Opret konto