Squashkage med valnødder
Ingredienser:
- 1 revet squash (ca. 300 g)
- 350 g mel
- 180 g rørsukker
- 150 g hakkede økologiske valnødder
- 1 dl økologisk ekstra jomfru olivenolie
- 2 dl plantemælk
- 3 tsk kanel
- 2 tsk kardemomme
- 2 tsk vaniljepulver
- 1/2 tsk salt
- 1 tsk natron
- 2 tsk bagepulver
- skallen fra 1/2 citron eller appelsin
Opskrift:
Bland først alle de tørre ingredienser og tilsæt derefter alle de våde ingredienser. Bag kagen i ca. en time ved 175 grader. Du kan fx pynte kagen med glasur med lidt citron- eller appelsinsaft eller blot med lidt flormelis og finthakkede økologiske valnødder.
Tip om Colombani.dk: Du kan købe en verdensklasse økologisk ekstra jomfruolivenolie via vores webshop, hvis du ønsker en høj kvalitet til rimelige priser. Læs mere om vores olivenolie her. De varmeste hilsner, Natascha & Jesper Gyldendahl Colombani