Quinoa muffins m/chia og banan
Bløde, søde og svampede muffins med quinoa, bananer og mandelmel. Smager som en drøm!
Ingredienser:
- 2,5 dl (kogt) økologisk quinoa
- 2,5 dl mandelmel
- 1 dl havregryn
- 2 spiseskeer økologiske chiafrø
- 2-3 spiseskeer ahornsirup eller honning
- 2 bananer
- 0,5 dl mandelmælk
- 100 g økologiske valnødder
- 1 tsk vanillepulver
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
- 1 æg
Opskrift:
Opvarm din ovn til 175 grader. Mos bananerne med en gaffel. Tilsæt æg, mandelmælk, chiafrø og vaniljepulver. Rør godt rundt med en grydeske. Tilføj de resterende ingredienser (husk at koge din quinoa først) og rør rundt igen.
Hæld dejen op i en muffin form og bag dem i 25-30 minutter, indtil de er faste og gennembagte. Du kan evt. tilføje friske bær, hakkede mandler, nødder eller chokolade til dejen, inden du bager dem, hvis du ønsker lidt mere smag og variation.